Чоловік хильнув лишнього та стріляв з арбалета в проїжджаючий автомобіль

Автор 14 жовтня 2024, 13:19

У Хмельницькому районі поліцейські затримали чоловіка, який стріляв з арбалета в проїжджаючий автомобіль. Подія сталася 11 жовтня близько 17:30 години в одному з житлових масивів в с. Лісові Гринівці.

39-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з вікна другого поверху орендованого будинку здійснив близько 3 пострілів з арбалету по проїжджаючому повз автомобілю «OPEL», що належить 45-річному жителю Заслученської тергромади. В результаті автомобіль зазнав механічних пошкоджень, потерпілих немає.

Працівники поліції затримали порушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Арбалет вилучили та направили на експертизу.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 39-річному чоловікові підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту. Слідчі дії тривають.

Поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів