В одному з розважальних закладів Шепетівки молодик мало не зарізав знайомого

Автор 28 листопада 2023, 13:24

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру молодику, який завдав важких поранень своєму знайомому. 21-річному шепетівчанину доведеться відповідати за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Події мали місце 24 листопада близько 23:30 години в одному з розважальних закладів Шепетівки. Молодик під час сварки з давнім знайомим наніс опоненту два удари ножем в область стегна та живота. Після скоєного втік.

34-річного потерпілого «швидкою» терміново доправили в реанімаційне відділення Шепетівської багатопрофільної лікарні. У нього діагностували важкі травми. Чоловіка прооперували, наразі його стан стабільний.

До поліції звернулись лікарі. Правоохоронці оперативно встановили особу нападника — ним виявився 21-річний місцевий житель.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 28 листопада 2023, 13:35
0
репостів
0
репостів