На Шепетівщині судитимуть ще одного парубка, який п'яним сів за кермом та перекинувся

Автор 28 листопада 2023, 15:49

На Шепетівщині перед судом постане водій, з вини якого у ДТП травмувався його 27-річний пасажир. Як встановило слідство, водій «ВАЗу» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 30 вересня близько 22:00 години на трасі поблизу селища Ямпіль, що у Білогірській громаді Шепетівського району.

24-річний житель Шепетівського району на автомобілі «ВАЗ-2110» з'їхав у кювет та перекинувся. У результаті аварії 24-річний пасажир автомобіля та й сам водій отримали травми. Потерпілі були госпіталізовані до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції закінчили досудове розслідування і скерували обвинувальний акт за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України до суду. Санкція статті передбачає до трьох років ув'язнення з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до п'яти років.

Нагадаємо, що ще один винуватець подібної ДТП теж постане перед судомтеж постане перед судом. Нетверезий водій спричинив аварію на початку вересня цього року на автодорозі між селами Малий та Великий Правутин, що у Славутській громаді Шепетівського району. Окрім водія в салоні автівки перебувало троє пасажирів, серед яких була 16-річна дівчина.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 28 листопада 2023, 15:54
0
репостів
0
репостів