Розділ Спорт

У Благодійному чемпіонаті з футзалу "Локомотив" здобув першість

Автор 28 листопада 2023, 11:34

26 листопада 2023 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбувся Благодійний чемпіонат Шепетівської територіальної громади з футзалу серед чоловічих команд на підтримку Збройних Сил України.

До чемпіонату заявилося шість команд: ПЧ-18, ФК «Радошівка», ФК «Фортуна», «Барс», «Локомотив», «JDI», які після жеребкування були поділені на дві групи, де до півфіналу виходило по дві команди з кожної групи.

Відповідно у півфіналі зустрічалися:

  • ФК «Фортуна», яка поступилася команді «Барс» з рахунком - 2:6,
  • «Локомотив» обіграв команду ФК «Радошівка» - 2:0

У фіналі за 3 місце зустрілися команди ФК «Фортуна» та ФК «Радошівка» - 2:0.

За 1-2 місце змагалися «Локомотив» та «Барс», де після матчевих штрафних ударів команда «Локомотив» перемогла з рахунком 5:4 і стала Чемпіоном.

  • 1 місце – «Локомотив»;
  • 2 місце – «Барс»;
  • 3 місце – ФК «Фортуна»

Також, відзначений кращий бомбардир Чемпіонату який став гравець команди «Барс» - Попадюк Олександр з 6 забитими м’ячами.

"Подяку від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту було вручено керівнику компанії «JDI» за сприяння у проведенні Чемпіонату на підтримку Збройних Сил України.

Під час змагань проводився збір коштів на потреби ЗСУ було зібрано 6745 грн. Кошти передані для придбання медикаментів бійцям 88 батальйону територіальної оборони.

Чемпіонат організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівською федерацією футболу та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприянням компанії «JDI»."

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів