В Україні, щорічно 12 травня відзначають Міжнародний день медичної сестри. Напередодні, 10 травня, в актовій залі КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» приймали вітання з професійним святом медичні сестри, ті люди, які за покликом душі і щирого серця обрали своєю професію служіння людям, самовіддані, милосердні професіонали.

Промисловим споживачам електропостачання знову запровадили графік обмежень
Розділ Бізнес

Зважаючи на те, що в об’єднаній енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електричної енергії, для промислових споживачів запроваджено графік обмеження споживання електричної потужності з 18:00 10 травня до 07:00 11 травня. Наголошуємо: цей графік не поширюється на малий та середній бізнес, побутових споживачів та критичну інфраструктуру.

Під час останніх моніторингових обстежень окремих ділянок Національного природного парку "Мале Полісся", було виявлено місцезростання нового для нашої території регіонально рідкісного виду - купальниці європейської (Trollius europaeus), або вовчої лапи звичайної.

Вчора, 9 травня о 19:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Хмельницькому на вулиці Гонгадзе виникла пожежа квартири на 1-му поверсі дев’ятиповерхівки. Прибувши на виклик, вогнеборці встановили, що палає в кімнаті на площі 20 кв.м.

Верховна Рада ухвалила в цілому за законопроєкт №10379, який передбачає збільшення штрафів для порушників закону про мобілізацію, повідомив у своєму телеграмі народний депутат Ярослав Железняк. Рішення ухвалили 256 парламентарів.

На Шепетівщині з'явилась ще одна пожежна команда
Розділ Події

Сьогодні у селі Велика Березна, Полонської територіальної громади, що у Шепетівському районі заступив на бойове чергування новостворений підрозділ місцевої пожежної команди.

Крупецька громада прощалась із захисником Поліщуком Олександром Сергійовичем
Розділ Події

Сьогодні, 9 травня жителі Крупецької громади Шепетівського району попрощалися із захисником України Поліщуком Олександром Сергійовичем. Про це повідомили у селищній раді.

Полонський районний суд Хмельницької області визнав 53-річного жителя Житомирської області винним у крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання – 5 років позбавлення волі зі звільненням від його відбування з випробуванням на 3 роки іспитового строку.

0
репостів
0
репостів