П'ятниця, 22 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

2020 рік подарував нам багато ювілейних дат відомих людей з Шепетівщини. І ось в травні припадає ще одна. Свій 65-й рік святкує поет-сатирик, журналіст, уродженець села Городище Береза Юрій Павлович. Більше про нього знають на Рівненщині, де він сьогодні проживає. Але й на Шепетівщині не забувають.

Хмельницька ОДА проінформувала, що станом на 17 годину 30 хвилин 22 травня в Хмельницькій області зареєстровано вже 338 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Виявлено ще 10 нових випадків хвороби, один з них у Шепетівському районі.

Хмельницька обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила послабити карантин з понеділка, 25 травня. Однак зняття окремих карантинних обмежень доведеться зачекати трохи довше. Про це сьогодні під час брифінгу розповів голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет.

22 травня 2020 року в ході реалізації оперативної інформації співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» під час догляду поштової посилки, що надійшла від громадянки К. з міста Шепетівка на ім’я ув’язненого Х., було виявлено в середині тюбику із зубною пастою поліетиленовий згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору.

У Шепетівці підвели підсумки конкурсу «Моя сім’я як вишиванка»
Розділ Культура

22 травня, в міській раді відбулося підведення підсумків міського онлайн – конкурсу з нагоди Міжнародного Дня сім’ї і Дня вишиванки «Моя сім’я як вишиванка».

22 травня, міський голова Михайло Полодюк та заступник міського голови Наталія Стасюк, передали Шепетівській ЦРЛ апарат штучної вентиляції легень «ЮВЕНТ-Т».

На засіданні виконкому розглянули 24 питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста
Розділ Події

21 травня, відбулось засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. У ході засідання члени виконкому розглянули 24 питання порядку денного.

0
репостів
0
репостів