Шепетівчанка "перевірила на пильність" працівників Хмельницького СІЗО

Автор 22 травня 2020, 17:11

22 травня 2020 року в ході реалізації оперативної інформації співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» під час догляду поштової посилки, що надійшла від громадянки К. з міста Шепетівка на ім’я ув’язненого Х., було виявлено в середині тюбику із зубною пастою поліетиленовий згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору.

За даним фактом працівниками установи викликано слідчо-оперативну групу Хмельницького ВП ГУНП України, по прибутті якої невідому порошкоподібну речовину було вилучено та направлено для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

Також в даній посилці співробітниками слідчого ізолятору було виявлено та вилучено 2 пакунки з-під соку ємністю 1,5л та 1л., в яких знаходилась речовина із різким запахом алкоголю та 2 пакети із сухими дріжджами в перемішку з пластівцями вагою близько 4 кг, а також грошові кошти в сумі 600 грн. трьома купюрами номіналом по 200грн.

За даними фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти.

ДУ "Хмельницький слідчий ізолятор"

Останнє редагування 22 травня 2020, 17:21
0
репостів
0
репостів