«IMPORTHELP» – ліквідуємо всі перешкоди для виходу на міжнародний ринок

Ідея виходу на міжнародний ринок у якості імпортера чи експортера відкриває нові перспективи розвитку та вабить велику кількість українських компаній, що займаються малим чи середнім бізнесом. Прямі контракти та скорочення витрат на винагороду посередникам – найбільш помітні джерела підвищення прибутку. Проте, стати самостійним гравцем на міжнародному ринку погодиться зовсім невелика кількість організацій. Необхідність самостійно укладати контракти, організовувати транспортування та розбиратися в усіх нюансах митного оформлення змушує відмовитися від такої перспективної альтернативи.

Доставка вантажів від  IMPORTHELP – це простий спосіб здобути незалежність від ланки посередників, що беруть на себе ризик організації постачання. Логістична компанія із понад 10-річним досвідом стане вашим надійним партнером у здійсненні міжнародної торгівлі.

61cd7bc760839.jpeg

Які послуги надає « IMPORTHELP»?

Можливість реалізації комплексного підходу має стати основним критерієм у пошуку бізнес-партнера при організації міжнародних перевезень. Компанія « IMPORTHELP» максимально розвинена у цьому аспекті, що дозволяє доставляти вантажі будь-якого об’єму та ваги у найбільш зручний спосіб. Серед послуг логістичної фірми варто виділити:

  •  доставка вантажів в оптимальний спосіб – організація авіаційних, залізничних, морських та автомобільних перевезень зі 127 країн світу;
  • можливість обрання мультимодального способу транспортування, коли вантаж пересувається різними видами транспорту;
  • митне оформлення та допомога у зборі усіх довідок, сертифікатів та посвідчень, що пришвидшить пересування вантажу;
  • консолідація замовлень великої кількості клієнтів задля мінімізації вартості перевезення товару кожного з них;
  • ;
  • послуги з аутсорсингу – пошук бізнес-партнерів у країнах Азії, Африки та Америки та представництво інтересів замовників під час перемовин та укладання контракту.

Важливо, що усі послуги компанії підкріплені фінансовими гарантіями. Страхування ризиків дозволяє уникнути збитків у випадку настання форс-мажорних ситуацій.

61cd7bc795bf7.jpeg

В чому переваги компанії «IMPORTHELP»?

«IMPORTHELP» зацікавлена у співпраці з широким колом українських компаній. Тут не обмежують своїх клієнтів за мінімальними чи максимальними обсягами вантажу, а допомагають обирати найбільш вигідний спосіб транспортування товарів вагою навіть від 50 кг. Такий підхід відкриває можливості виходу на міжнародний ринок малому бізнесу, потреби та можливості якого не дозволяють купувати товари у кратності контейнерів чи вантажівок. Індивідуальний підхід до вирішення питання кожного клієнта окремо дозволяє обирати найбільш вигідні способи транспортування ваших товарів, що враховуватимуть їх специфіку та відповідатимуть оптимальним для клієнта термінам здійснення поставки.

Серед переваг – лояльна цінова політика. Варто розуміти, що міжнародна торгівля пов’язана із додатковими витратами на митне оформлення, страхування та транспортування вантажів. Багаторічний досвід та ретельне вдосконалення кожної із ланок організації руху товарів дозволяють встановлювати помірні ціни, а клієнтам – інвестувати в свій бізнес замість того, щоб фінансувати посередників.

В «IMPORTHELP» можливо оформлення контракту на поставку товарів «під ключ», що дозволяє власникові бізнесу не турбуватися про організацію окремого філіалу, який займатиметься співпрацею із закордонними контрагентами. Довіривши представництво інтересів фахівцям, вашим завданням стане лише вчасне видання розпоряджень щодо необхідності організувати чергову поставку. Страхування вантажів та можливість відстежити їх рух протягом усього періоду перевезення сприятиме стабільній роботі вашого бізнесу.

0
репостів
0
репостів