П'ятниця, 16 серпня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Ми писали, як 11 квітня цього року працівники Державного підприємства «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П.Шульгiна» провели обстеження шляхопроводу по вулиці Судилківській на предмет його подальшої експлуатації. Днями було оголошено висновки цього огляду.

Депутати Шепетівської районної ради звернулись до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Міністерства охорони здоров’я України щодо незадовільного фінансування закладів охорони здоров’я вторинного рівня.

У Шепетівці підвищаться тарифи на водопостачання та водовідведення
Розділ Бізнес

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства виконало розрахунок і надало заяву до Шепетівського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для встановлення нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2019-2020рр.

15 серпня 2019 року в малому залі засідань Шепетівської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. Присутні розглянули 29 питань порядку денного.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно неодноразово судимої за злочини проти власності громадянки В., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів