Розділ Суспільство

Оголосили конкурс на місцевих перевезеннях та слухання щодо тарифів на тепло- і водопостачання

Автор 16 серпня 2019, 14:18

15 серпня 2019 року в малому залі засідань Шепетівської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. Присутні розглянули 29 питань порядку денного.

Про стан криміногенної обстановки на території обслуговування Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області  доповів капітан поліції Володимир Лебідь.

Наступним питанням члени виконкому затвердили протокол засідання комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у 2019 році коштів субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, а також визначення дітей та осіб з їх числа, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.

Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі та сфери послуг подробно доповів начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь.

Далі присутні прийняли рішення Про визначення об’єктів конкурсу та оголошення конкурсу з перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті на маршрутах № 3, № 6, № 9, № 10, Про затвердження Порядку проведення відкритих слухань щодо інформації про тарифи, їхні складові для всіх категорій споживачів, зміну тарифів на послуги з постачання теплової енергії, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, які надаються виконавцями таких послуг, Про видалення зелених насаджень, Про інвентаризацію зелених насаджень, Питання благоустрою міста, Про встановлення тимчасових гаражів, Про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, Про використання місцевого матеріального резерву.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 16 серпня 2019, 17:51
0
репостів
0
репостів