Recent Comments

Спочатку не зрозумів чим смердить, а потім зрозумів, що Сергій з вентиляційною трубою в сраці знову розійшовся. Малий, заспокойся,а то з масками в країні проблеми, а воні від тебе досить. Ніяк я не зрозумію, якого дідька, ти за Нетішин розписуєшся... те що, мабуть, ти працює на Хаес, не дає тобі такого права, та й взагалі тебе, в такому випадку, повинні ТВВ хвилювати, а то свій вху...кали, раесівський тудиж, а ти замість вкалувати безбожно шепетівські сайти загаджуєш. Але нічого, Козюрич скоро вас всіх займе, по секрету скажу, що на раес, поза очі, його називали інспектор фреймуд - бо спеціаліст ніякий, але за пилюку любить в хвіст і в гриву, та й взагалі нагінати він майстер, тому готуйтесь, скоро вище-піднята тема тебе не хвилюватиме. Труба просто задимитьз новими силами
  1.   about 3 years ago
Ну ,що там,Сергійку?Димить із труби,чи не димить?А то я розпереживавсь!Думав, що лише чорти в пеклі тобі своєю табакою писок закриють,аж тут раз і тихо!То,ти ,вийди на зв'язок,щоб я знав ,що ти живий ,а то ,можливо, ти на себе наложив руки.Чи ти ,може, попробував котів каструвати і втянувся......або наоборот...тобі не дались ,навіть,коти і тепер до тебе прийшло розуміння ,що домінувати ,ти ,можеш лише над тим Сергійком,що в тебе в штанях і,то якщо це маленький обірванець не вирветься в тебе з рук у самий відповідальний момент!!))Чекаєм на тебе,Осєчкін...
  1.   about 4 years ago
Ух ти,який же ти відчайдушний!!!Сергійку ,в тебе випадком родичів у свідках Єгови нема?Чи,можливо,ти сам з них,чи може ти попросту мудак,тоді б це багато пояснило!Тебе тут порвали,що дембель целку,а тобі все мало,юний збоченець мазохист.Я ,так розумію,ти фанат сасісачних вечірок,любиш коли рот тобі їми забивають,то я тобі скажу ,заспокойся,а то получиться ,що просто хотів побавитись,а тобі сподобалось і перейдеш ,ти,тоді на голубу сторону.....хоча,можливо,ти вже там!!
  1.   about 4 years ago
А як він хотів?Приліз на чужий сайт і почав з консервним ножем на танк кидатись.Хай радіє,що обійшовся переляком,до бабкі з'їздить та йому яєчком по спині покатає,тай дивись ще через пів року психолога знову стане подібним до людини!))
  1.   about 4 years ago
Основне ,що радує у всій цій переписці,це пан Сергій.Він як,трипер і портова повія,ти його травиш ,травиш і він всерівно повертається і потихеньку фонить)))
  1.   about 4 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів