Розділ Суспільство

Проведено профілактичний рейд на території Судилківської сільської ради

Автор 05 листопада 2019, 12:42

4 листопада 2019 року здійснено профілактичний рейд на території Судилківської сільської ради з метою обстеження умов проживання сімей, в яких проживають діти, що опинилися в складних життєвих обставинах. Та проведено профілактичні бесіди з батьками щодо належного виховання та утримання дітей начальником служби у справах дітей Ю. Богуш, завідувачем сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей адміністрації О. Козачук, методистом з виховної роботи Судилківської ОТГ Л. Кіпран.

У ході рейду відвідано дитячий садочок в селі Білокриниччя, в результаті чого з’ясовано питання щодо захисту прав малолітньої дитини.

За місцем проживання відвідано три сім’ї, в яких виховується п’ятеро дітей.

Хочеться зазначити, що умови проживання дітей в таких сім’ях різні, це залежить, насамперед, від рівня матеріального забезпечення, ступеня вживання алкогольних напоїв, ступеня інтелектуального розвитку батьків.

З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для розвитку, навчання та виховання дітей.

За результатом даного рейду складено акти обстеження житлово-побутових умов проживання відвіданих сімей.

Працівники служби у справах дітей і надалі контролюватимуть стан виконання батьківських обов’язків не дуже відповідальних батьків.

Завідувач сектору з питань опіки, піклування та усиновлення
служби у справах дітей адміністрації О.Козачук
0
репостів
0
репостів