Розділ Суспільство

Колишнього начальника Хмельницької ОВА судитимуть у Чернівцях

Автор 20 квітня 2023, 15:45

Першотравневий районний суд міста Чернівці призначив дату засідання, на якому планують розглянути протокол про адміністративне правопорушення стосовно Сергія Гамалія - колишнього начальника Хмельницької військової адміністрації, якого звинувачували у п'яному водінні під час комендантської години в Чернівцях у березні. Про це стало відомо з офіційного порталу Судова влада України.

Засідання відбудеться 2 травня о 10-й годині під голосуванням судді Піхало Н.В.

Нагадаємо, що 13 березня низка медіа повідомила про керування автомобілем напідпитку під час комендантської години у Чернівцях Сергієм Гамалієм, наразі уже колишнім головою Хмельницької обласної військової адміністрації.

Інформацію спочатку сприйняли як фейк. Утім, звільнення Сергія Гамалія з посади голови Хмельницької ОВА, яке сталося практично одразу після інформації про інцидент, почали пов’язувати саме з ним.

Також в соцмережах користувачі почали поширювати фото адмінпротоколу, який начебто склали на Сергія Гамалія.

У протоколі було зазначено, що він складений Управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області на Гамалія Сергія Вячеславовича. Вказане правопорушення – ст.130 ч.1 Керування т/з особами у стані сп’яніння – скоєне 12.03.2023 року о 00:37. Місце затримання – на вулиці Головній. Також зазначено відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння та рід заняття затриманого як безробітний.

0
репостів
0
репостів