Розділ Суспільство

Посада голови Хмельницької ОДА відтепер офіційно вакантна

Автор 15 березня 2023, 18:11

Своїм указом №151/2023 Президент України Володимир Зеленський звільнив Гамалія Сергія Вячеславовича з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Як йдеться на сайті глави держави, заяву про звільнення написав сам голова ОДА.

У себе на сторінці вже колишній начальник Хмельницької обласної військової адміністрації повідомив:

"Вчора я написав заяву за власним бажанням і залишаю посаду начальника Хмельницької обласної військової адміністрації.

Насамперед хочу подякувати нашому Президенту Володимиру Зеленському за висловлену мені довіру і підтримку. Це велика честь для мене.

Із першого дня, як я обійняв посаду голови обласної державної адміністрації, постійно керувався одним принципом – зробити все для розвитку нашого краю та України. Пишаюся кожною хорошою справою, втіленою в життя.

Також висловлюю слова вдячності своїй команді. Без вашої віри в мене та дружньої підтримки мені було б складно впоратися з усіма викликами, які виникали час від часу. Ви справжні професіонали, і я радий, що мав змогу працювати з вами пліч-о-пліч.

Дякую за плідну співпрацю головам громад, співробітникам ОВА, усім людям, яких зустрів за цей час.

Високо ціную внесок у спільну справу кожного з вас!

Наразі у Хмельницькій обласній військовій адміністрації залишається команда фахівців, націлена працювати на користь держави, її людей та перемогу!

Тому тримаймо стрій! Слава Україні!"

Про скандальну передісторію написання заяви про звільнення можете прочитати тут.

Довідка. Сергій Гамалій народився 1979 року в м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області. У 2001-му закінчив Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (правознавство, юрист), а у 2003 році – Подільську державну аграрно-технічну академію (облік і аудит, економіст-бухгалтер).

З 2005 до 2007 року Сергій Гамалій працював юрисконсультом Instytut Maszyn Spozywczych (м. Варшава). У 2004-2009 роках був помічником депутата Кам’янець-Подільської міської ради на громадських засадах. З 2007-го займався підприємницькою діяльністю.

За інформацією деяких ЗМІ, призначення його на посаду голови ОДА лобіював Керівник Офісу Президента України Єрмак Андрій Борисович.

0
репостів
0
репостів