Розділ Спорт

Команда пожежного поїзда станції Шепетівка здобула перемогу на регіональних змаганнях

Автор 07 листопада 2021, 17:54

У регіональній філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту між дорожніми командами вогнеборців. Захід пройшов на тренувальному майданчику пожежного поїзда ст. Дарниця і зібрав чотири команди-учасниці.

Традиційними випробування турніру були стометрова смуга з перешкодами, вправа зі штурмовою драбиною, пожежна естафета та бойове розгортання. У комплексі ці завдання демонструють силу і витривалість пожежних, швидкість та злагодженість їх дій – і визначають найбільш сильну команду.

У подоланні стометрової пожежної смуги з перешкодами, коли необхідно було перестрибнути через паркан, підхопити пожежний рукав, під’єднати його до розгалуження та приєднати до рукава водовідвідний ствол, переможцем став Валерій Дудар з пожежного поїзда ст. Шепетівка, результат – 18,6 секунд.

Кращим у вправі зі штурмовою драбиною виявився Василь Карпусь з пожежного поїзда ст. Фастів. Вогнеборець пройшов дистанцію за 8,6 секунди.

Бійці Козятинського загону Валерій Дудар та Юрій Конюк здобули перемогу на висувній триколійній драбині з результатом 17,2 секунди.

У пожежній естафеті, яка завершується гасінням полум’я в спеціальній ємності, переможницею стала команда Козятинського загону. Вона подолала весь шлях за 77,5 секунди.

З найбільш видовищним завданням змагань - бойовим розгортанням - краще за всіх впоралася команда пожежного поїзда ст. Шепетіка (43,8 секунди).

У підсумку команда пожежного поїзда ст. Шепетівка Козятинського загону воєнізованої охорони стала переможницею цьогорічних змагань з пожежно-прикладного спорту.

Другу сходинку посіла команда Ніжинського пожежного поїзда, на третьому місці – команда Фастівського пожежного поїзда.

Підбиваючи підсумки турніру, головний суддя, заступник начальника служби воєнізованої охорони-головний інспектор з пожежного нагляду регіональної філії Віталій Колесник зазначив, що всі команди продемонстрували високі результати, а перемогли досвід та згуртованість, на які всім треба рівнятися.

Південно-Західна залізниця

Останнє редагування 07 листопада 2021, 18:22
0
репостів
0
репостів