Розділ Події

Влада нарешті зайнялась ремонтом доріг

Автор 17 липня 2012, 13:13

Вже декілька днів мешканці вулиці Залізничної спостерігають за ремонтними роботами дорожнього покриття на рідній вулиці. Через чат підтримки нас вже декілька разів запитували про деталі цієї події і ми вирішили поділитись інформацією якою володіємо.

На цей час уже покладено вирівнюючий шар дороги від вулиці Української до залізничного вокзалу. Наступним етапом ремонту вулиці  буде вкладання основного шару дороги суцільним полотном товщиною 4 см. Планується в майбутньому провести ремонт усієї вулиці Залізничної.

Шепетівчани скаржились на незадовільний стан дороги вже не перший рік, але чому ремонтом зайнялись саме зараз? Як виявилось вперше за стільки років з Державного бюджету спеціально для цього було виділено кошти місцевому бюджету. Лише лінивий не пов'язує це з майбутніми парламентськими виборами, адже наразі вся вертикаль влади належить Партії Регіонів. Міський голова не погребував відразу "попіаритись" з цього приводу на офіційному сайті Шепетівки та контрольованій ним газеті "Шепетівка".

Для Партії Регіонів наше місто і район в цілому є важливими стратегічно, адже вони ніколи тут не отримували великої підтримки серед місцевого населення. І ось через такі грошові дотації з державного бюджету та задіяння адмінресурсу регіонали намагаються переломити цю ситуацію. Певно це не останній привід для піару і в скорому майбутньому можна чекати на нові події, наприклад такі, як відкриття відремонтованого місцевого басейну.

Прикро що наше місто з кожним роком стає все більше залежним від дотацій з обласного бюджету. Звичайно ремонт вулиці Залізничної дуже порадував шепетівчан, але якщо місто надалі не зможе заробляти на себе гроші, як сусідні Славута чи Нетішин, то їздити цими шляхами буде нікому.

 

Останнє редагування 17 липня 2012, 14:02
0
репостів
0
репостів