Розділ Події

Швидкісний потяг Hyundai застряг посеред поля біля Шепетівки

Автор 20 листопада 2014, 19:10
Швидкісний потяг Hyundai категорії "Інтерсіті+" №741 сполучення Дарниця - Трускавець не доїхав до пункту призначення і стоїть зараз у чистому полі, неподалік від Шепетівки Хмельницька області. 
"Потяг стоїть у полі, провідник говорить - неподалік від Шепетівки. Сидимо, чекаємо на тепловоз, аби довіз нас до найближчої станції. Ще о 12 годині ми повинні були приїхати у Львів, у нас там ділова зустріч, тепер вона зірвалася", - повідомив співрозмовник агентства.

За словами пасажирів, потяг знеструмлений, у вагонах холодно, туалети закриті.

"У потягу зайнята половина місць, люди нервують. Багато хто їхав у Львів у справах, тепер усі плани зруйновані. Десь з годину тому провідник попередив, щоб менше дзвонили по телефонах, тому що потрібно економити світло, і ніде буде зарядити телефон. З тієї ж причини закритий туалет. Годині о 12 закінчилася гаряча вода", - говорять пасажири.

Водночас у прес-службі "Укрзалізниці" "Укрінформу" пояснили, що збій викликаний обмерзанням контактної мережі.

"На окремих ділянках у напрямку західної України через погодні умови сталося обмерзання контактної мережі, через що деякі потяги затримуються на дві години, у тому числі й два "Інтерсіті+". Також затримуються швидкі і звичайні потяги", - повідомили у відомстві.

Проте час можливого прибуття потягів у прес-службі не назвали, оскільки "пішов збій загального графіку руху потягів і для тих, що запізнилися, треба буде шукати "вільні вікна".

"Але ми робимо усе, щоб потяги прибули до місць призначення якнайшвидше", - запевнили у прес-службі "Укрзалізниці".
0
репостів
0
репостів