Розділ Події

У Славуті прощались із захисником Юговим Олександром, який загинув у масштабній ДТП

Автор 08 липня 2024, 17:25

Страшна новина, від якої біль стискає серце. Внаслідок жахливої дорожньо-транспортної пригоди загинув наш земляк — Захисник України Югов Олександр Вікторович. 8 липня Славутська громада прощалася із захисником.

Народився Олександр 6 січня 1985 року в місті Славуті. У 1992-2002 роках навчався у Славутській ЗОШ №7.

У 2007 році закінчив Одеський автодорожній технікум за спеціальністю “автомеханік”.

2007-2010 роки працював різноробочим у місті Славуті та згодом в Києві.

З 2011 по 2017 роки працював на державному підприємстві “Славутський лісгосп”.

З 2017 до 2024 року Олександр працював будівельником на Славутчині.

24 лютого 2024 року був мобілізований до лав Збройних Сил України.

Службу проходив на посаді механіка-водія взводу забезпечення навчального процесу школи підготовки підрозділів ППО військової частини А4152. Командування військовослужбовця зазначає, що Герой був вірний військовій присязі, ніс службу гідно та самовіддано, мав повагу серед побратимів.

Молоде життя обірвалось в розквіті сил: 06 липня 2024 року солдат Югов Олександр Вікторович загинув поблизу населеного пункту Верхів на Рівненщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Олександр був доброю й спокійною людиною, зразковим чоловіком та батьком, надійним товаришем. У цивільному житті захоплювався машинами.

У Захисника України залишилися мама, дружина та донька.

Громадське прощання з українським Героєм відбулося у Палаці культури, заупокійна панахида — в церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Поховали Олександра на «Новому кладовищі» з усіма військовими почестями.

Міський голова та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким відданого Воїна України.

До втрати близьких ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про Олександра завжди будуть сильнішими за смерть… Сумуємо разом з рідними ….

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Славутського МВК

Останнє редагування 08 липня 2024, 17:30
0
репостів
0
репостів