Розділ Події

На Шепетівщині відбулося освячення ще одного місця жалоби та печалі

Автор 27 жовтня 2023, 19:03

Сьогодні У Білогірській громаді Шепетівського району відбулося освячення ще одного місця жалоби та печалі – Алеї Пам'яті Героїв дев'ятого старостинського округу. Окрім білогірської Алеї Слави, на якій увіковічнені всі загиблі військові нашої громади в російсько-українській війні, сьогодні, в селі Юрівка, біля будівлі місцевого старостату відбулося урочисте відкриття пам'ятних знаків в знак шани загиблих місцевих військовослужбовців.

Жорстока війна проти російського агресора продовжує наносити рани на серця більшості сімей нашого народу. Немає нічого страшнішого, ніж втратити близьку людину, яка, ще донедавна була поруч, а сьогодні, через імперські амбіції ворога, втратила своє життя.Найменше, що може зробити кожен з українців, це пам'ятати, шанувати подвиг захисників.

Вшанувати пам'ять односельчан зібралися всі небайдужі мешканці старостату та школярі Юровецького ліцею. Молитви за упокій бійців від представників духовенства, щирі слова вдячності військовим за їхній подвиг ведучих заходу, та сльози близьких загиблих.

Сьогодні, на Алеї Пам'яті дев'ятого старостинського округу з'явилося три портрети Героїв сучасності Потриденного Сергія, Абрахманова Всеволода та Крижанського Родіона.

Вічна пам'ять захисникам!

Білогірська селищна рада

0
репостів
0
репостів