Розділ Події

Білогірська громада попрощалася із Чорним Олегом Сергійовичем

Автор 10 червня 2023, 18:41

Сьогодні Білогірська громада попрощалася з військовослужбовцем Зброєних сил України Чорним Олегом Сергійовичем. Про це повідомили на сторінці селищної ради.

Вся країна затамувавши подих спостерігає за тим, як наші військові крок за кроком звільнюють територію від російського агресора. Кожен квадратний метр відвойованої землі дається нашим захисникам ціною надзусиль, кожна відбита атака, кожна дія коштує дуже дорого, ми втрачаємо найдорожче – наших військових.

Чорний Олег Сергійович був призваний на військову службу в березні цього року. Оператор взводу протитанкових ракетних комплексів ніс службу на чи не найгарячішому напрямку, поблизу Мар’їнки. Бої за це невелике містечко поблизу Донецька не стихають з перших днів війни.

Сам населений пункт фізично перестав існувати, але не для наших бійців, які хоробро боронять його кожного дня, інколи втрачаючи найцінніше...Життя Олега Чорного обірвалося 4 червня, під час виконання бойового завдання.

У липні йому мало виповнитися 30 років. Сьогодні Герой повернувся додому, повернувся назавжди.

Провести захисника в останню путь зібралися усі небайдужі мешканці Білогір’я та прилеглих сіл. Поховали військового в його рідному селі Шельвів.

Спочивай з миром Герою. Вічна пам’ять! Щирі слова співчуття рідним та близьким бійця.

0
репостів
0
репостів