Розділ Події

Повернули нерухомість військових на півмільйона гривень

Автор 17 квітня 2014, 16:12
Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ задоволено касаційну скаргу Рівненського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України щодо визнання недійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна концерну «Військторгсервіс».

Установлено, що майно, яке розташоване у м. Шепетівці Хмельницької області, вибуло з власності держави на користь приватної особи без відповідного дозволу Міністерства оборони України та погодження Фонду державного майна України. Вартість нерухомості складає майже півмільйона гривень.

Згідно з рішенням суду касаційну скаргу прокурора задоволено, попередні незаконні судові рішення скасовано, а справу направлено на новий розгляд до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області. Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури Західного регіону України Василь Майорчак, вживаються усі необхідні заходи щодо відновлення порушених майнових інтересів держави.
0
репостів
0
репостів