Шепетівські пункти проведення ЗНО-2020 готові до тестування

Автор 24 червня 2020, 09:56

23 червня провели комісійне обстеження загальноосвітніх навчальних закладів міста, які визначені для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

Комісія у складі заступниці міського голови Наталії Стасюк, керівника Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталія Стародубова, представника шта­бу з лік­ві­да­ції нас­лідків над­зви­чай­ної си­ту­ації Вік­то­ра Горюкова провели обстеження пунктів проведення ЗНО-2020 у Шепетівці.

Члени комісії перевірили забезпечення навчальних закладів засобами індивідуального захисту, розміщення пунктів дезинфекції рук та способи утилізації використаних засобів захисту, наявність та справність безконтактних термометрів та виконання інструкцій щодо органцізації роботи у день тестування.

За висновками комісії навчальні заклади забезпечені усіма необхідними засобами захисту та діють відповідно до наданих інструкції. Також для дотримання усіх вимог проведення ЗНО-2020, у день проведення тестування у пунктах чергуватимуть медичні працівники та правоохоронці.

Пресслужба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 24 червня 2020, 11:10
0
репостів
0
репостів