Шепетівка має вже 8-й підтверджений випадок з COVID-19

Автор 14 квітня 2020, 09:08

Станом на ранок, 14 квітня, за даними пресслужби Хмельницької міської ради, у Шепетівці кількість інфікованих з діагнозом COVID-19 збільшилася на одного хворого.

Хворий знаходиться в інфекційній лікарні Хмельницького, діагноз хворому підтвердили цієї ночі. Інфікувався не з числа попередніх контактних осіб.

В лікарні 8 хворих на COVID-19. На ранок додався ще один підтверджений випадок – хворий з Шепетівки.
З 8 хворих на Covid-19, котрі перебувають у інфекційній лікарні, 3 мешканці Хмельницького. Ще 5 хворих мають офіційну підозру на COVID-19, з них 2 з міста. - зазначають у Хмельницькій міській раді.

На сьогодні, в Хмельницькій області є 35 лабораторно підтверджених випадків на COVID-19 на Шепетівщині, Чемеровеччині, Волочиському та Кам'янець-Подільському районах, а також в обласному центрі та в Хмельницькому районі.

У Шепетівці наразі за статистикою встановлено 8 хворих. Двоє лікуються в обласній інфекційній лікарні, 1 у Шепетівській ЦРЛ, 4 - амбулаторно, 1- помер. Двоє з хворих - діти.

Також шепетівський штаб з ліквідації надзвичайної ситуації повідомляє про 2 підозри, з них один перебуває в Хмельницькій інфекційній лікарні, а 1 - на самоізоляції, якому вже було проведено 3 ПЛР- тестування. Оскільки 2 з них були негативними і один позитивним, вирішено провести ще одне - 4-те ПЛР-тестування.

За даними преслужби Шепетівської міської ради, штаб з ліквідації надзвичайної ситуації проводить роботу з визначення контактних осіб та забезпечення їхньої самоізоляції.

На самоізоляції знаходиться 40 осіб.

Останнє редагування 14 квітня 2020, 12:13
0
репостів
0
репостів