Шепетівські міліціянти здали кров для поранених учасників АТО

Автор 27 липня 2014, 19:19
Протягом тижня майже 40 працівників Шепетівського міськвідділу міліції здали близько 18 літрів крові. Правоохоронці сподіваються, що ця життєдайна рідина врятує не одне життя.
Шепетівська земля оплакала уже трьох своїх синів, які героїчно загинули в зоні АТО, захищаючи єдність та незалежність нашої держави. Чималошепетівчан продовжують воювати на Сході, а місцеві жителі допомагають, чим можуть: збирають провізію, купують спецзасоби та відправляють нашим хлопцям. Віднедавна на одному із місцевих заводів ремонтують і військову техніку для бойових дій.

Працівники Шепетівського райвідділу міліції вирішили долучитися до такої благородної справи і здали кров для поранених учасників АТО. Впродовж тижня майже 40 міліціонерів відвідали центральну районну лікарню, де кожен з них здав по 450 мл крові. У акції взяли участь всі бажаючі — від начальника райвідділу Миколи Борщука до рядових працівників. Серед волонтерів і працівники ДАІ, і дільничні, і слідчі.

— Крім того, дільничні інспектори міліції регулярно відвідують родини учасників антитерористичної операції та надають їм необхідну допомогу. Таку роботу ми проводимо на території всієї області, — зауважив начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.
Останнє редагування 27 липня 2014, 19:22
0
репостів
0
репостів