На Шепетівщині минулого тижня було госпіталізовано 8 осіб через COVID-19

Автор 22 листопада 2022, 10:12

Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ» повідомив оперативну інформацію щодо захворюваності на COVID-19 за період з 14 по 20 листопада. На Шепетівщині протягом тижня виявлено 20 випадків захворювання, в тому числі 2 дітей. Госпіталізовано 8 осіб.

Що ж до ситуації у Шепетівській громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 12 осіб (11 жителів міста Шепетівка, 1 житель Плесни), з них 2 дитини. Госпіталізації потребували 4 громадян, а одужали — 22 особи.

У Ленковецькій громаді за минулий тиждень нових випадків COVID-19 не реєструвалося. Одужали — 4 громадян.

У Судилківській громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 4 особи (2 жителі Городища та по одному жителю Серединців та Климентовичів). Госпіталізовані 3 пацієнти. Одужали по громаді за тиждень 5 осіб.

У Грицівській громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіла 4 особи (всі жителі Грицева), з них 1 госпіталізований, одужали по громаді за тиждень 5 чоловік.

По Михайлюцькій громаді за минулий тиждень нових випадків COVID-19 не реєструвалося. Одужало протягом тижня 2 осіб.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, зниженням температури повітря, аварійними відключеннями енергопостачання, і, відтак, відсутністю теплопостачання, можливі переохолодження, вірогідне підвищення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, грип, COVID-19. Одним із найбільш дієвих методів уникнення розповсюдження респіраторних хвороб є дотримання соціальної дистанції, миття рук, використання дезінфекційних засобів і засобів індивідуального захисту – масок та респіраторів.

Рекомендуємо дотримуймося протиепідемічних заходів та вакцинуватися проти COVID-19!

0
репостів
0
репостів