Розділ Культура

У міському будинку культури відзначали День студента

Автор 19 листопада 2016, 16:06
Я – студент, і я пишаюсь цим! Під таким гаслом 16 листопада, в міському будинку культури пройшов святковий концерт, присвячений міжнародному дню студента. В святковому заході взяли участь студенти Шепетівського технікуму Подільського державного аграрно-технічного університету, Шепетівського медичного училища та Шепетівського професійно-технічного ліцею.
Свято було організоване управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту. Начальник управління - Стасюк Наталія, привітала усіх присутніх від імені міського голови Михайла Полодюка та міської влади, вручила студентам почесні грамоти і подарунки за успіхи в навчанні, активну громадську та волонтерську діяльність, участь в художній самодіяльності та спортивному житті. Також були нагороджені викладачі.
Начальник управління подякувала навчальним закладам за тісну співпрацю.

До привітань долучились студенти з вокальними і танцювальними номерами. Не залишились осторонь і танцювальні колективи. Студентів привітав Народний ансамбль спортивно бального танцю «Віват» Шепетівського міського будинку куьтури та хореографічний ансамбль «Овація». Святковий концерт був веселим та яскравим і подарував усім запрошеним гарний настрій та заряд бадьорості.
0
репостів
0
репостів