Розділ Культура

Шепетівським пластунам провели пішохідну екскурсію Болохівським поселенням

Автор 07 листопада 2022, 15:00

Екскурсія по рідному краю по-особливому цікава та чарівна у похмуру погоду. Тож вона не завадила пластунам з науковим співробітником Музею Пропаганди відправитися у село Городище Шепетівського району, щоб дізнатися історичні особливості цієї землі та побачити пам'ятки і маловідомі куточки.

Під час екскурсії вихованці «Пласту» дізналися про давню та сучасну історію Болохівського поселення, археологічні відкриття, про які писали науковці у своїх працях. Ознайомилися зі структурою городища, місцевими скарбами, та у чому полягало переплетіння інтересів правителів - Галицько-Волинського, Київського і Чернігівського князівств на Болохівських землях.

Разом з науковим співробітником діти гарно провели час, відпочили, поповнили свої знання про рідний край і наповнилися приємними враженнями та спогадами.

Принагідно працівники Музею пропаганди запрошуємо всіх бажаючих на пішохідні прогулянки містом і за місто, адже у наш час важливо знати про свою малу батьківщину, її пам’ятки, історію, цікаві факти. Замовити екскурсію можна по тел.: 068 159 5859 Юлія

Музей пропаганди

Останнє редагування 07 листопада 2022, 15:07
0
репостів
0
репостів