Везли до Шепетівки ковбаси та не доїхали до місця призначення

Резонансним може стати сьогоднішня ДТП, яка зранку трапилась поблизу міста Славути за Нетішиним на Хмельниччині. Здолбунівчанин Сергій із жінкою-пасажиркою їхали до міста Шепетівки і везли ковбасу на мікроавтобусі. Інший учасник дорожнього руху теж на бусі, за попередньою інформацією має відношення до Нетішинського МРЕО. Про це повідомляє інтернет-видання «Здолбунів city».
За словами, пасажирки, яка не зазнала ушкоджень, саме інший бус є винуватцем ДТП, а сам його кермувальник був з явними ознаками алкогольного спяніння.

На місце ДТП швидко прибули представники нетішинської самооборони, місцеве ДАІ. Але до приїзду самооборони оперативно були відкручені номера з буса нетішинця і забрано пошкоджене авто з місця події. ДАІвці кажуть, що не знають хто це зробив і чому.

Постраждалий здолбунівчанин доставлений до місцевої Славутської лікарні, спрацювали подушки безпеки, тому ушкодження значно менші ніж могли би бути. Туди ж доставили і водія іншого авто, під’їхала до лікарні і здолбунівська самооборона, представники якої повідомляють, що в лікарні теж тривають чудеса. Підвезли звідкись пробірки, з’явився невідомий чоловік в капюшоні, якого ймовірно будуть видавати за водія авто замість правоохоронця.

Самооборонівці звертаються до представників медіа, правозахисників, які можуть оперативно прибути до лікарні м.Славути приїхати і не дати відбутись ймовірним фальсифікаціям, допомогти встановити іститу у цій ДТП. Самооборонці припускають, що аналізи будуть здавати інші люди ніж той, хто був за кермом.
Останнє редагування 16 лютого 2015, 14:53

Відео

0
репостів
0
репостів