Четвер, 07 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Колесник Сергій здобув бронзу на чемпіонату Світу з важкої атлетики
Розділ Спорт

З 5 по 13 жовтня місті Джидда, Саудівська Аравія проходить чемпіонат Світу з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. До складу національної збірної України увійшов вихованець Шепетівської КДЮСШ Колесник Сергій під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 40-річну шепетівчанку винуватою у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, вчиненій повторно (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України) та призначив їй покарання у виді 3 років позбавлення волі. А також повністю задовольнив цивільний позов потерпілої: стягнув з обвинуваченої на її користь 8500 гривень майнової та 10 000 гривень моральної шкоди, 20 000 гривень витрат на правничу допомогу адвоката.

Міський голова Віталій Бузиль ініціював засідання круглого столу з метою розроблення стратегії взаємодії щодо боротьби з розповсюдженням наркотичних засобів територією Шепетівської громади. У ході розмови шукали шляхи протидії розповсюдженню психотропних речовин та їх аналогів на території Шепетівської громади.

У вересні на Шепетівщині зафіксовано у 8 разів більше хворих на COVID-19, ніж у серпні. Про це повідомив Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України».

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 7 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 98345 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 4386 - діти, 5030 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів