Водію, який збив на смерть велосипедиста загрожує до 10 років тюрми

Автор 05 квітня 2021, 11:12

Як виявилось, 20-річний шепетівчанин на момент аварії не мав права керувати транспортним засобом.

Поліцейські оперативно розшукали 20-річного водія «Мазди», який залишив автомобіль на місці ДТП і зник. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинила смерть потерпілого) ККУ, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 квітня близько 21.00 години в м. Шепетівка по вулиці Залізничній. 20-річний місцевий житель на автомобілі «Мазда» допустив наїзд на 38-річного велосипедиста, жителя с. Траулин. 

Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Водій автівки, залишивши транспортний засіб на місці ДТП, втік у невідомому напрямку. На його пошук був орієнтований увесь особовий склад місцевої поліції, що дало результат — молодика оперативно затримали. 

Як виявилось він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння і ще й не маючи права керування.

Поліцейські затримали шепетівчанина в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинила смерть потерпілого) ККУ, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. Сьогодні суд обиратиме йому запобіжний захід.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 05 квітня 2021, 11:28
0
репостів
0
репостів