По вулиці Залізничній було насмерть збито велосипедиста

Автор 04 квітня 2021, 19:16

Вчора, 3 квітня, близько 9 години вечора, по вулиці Залізничній сталась трагічна аварія. Водій автомобіля марки Mazda скоїв наїзд на велосипедиста, внаслідок чого той загинув на місці.

За попередьною інформацією, 20-річний водій автомобіля рухався у напрямку залізничного вокзалу. Неподалік перукарні "Наталі" він збив 38-річного чоловіка, який саме їхав на велосипеді по узбіччю, а потім вилетів на тротуар на протилежному боці дороги. Нині там переорана земля, поламане дерево та розтрощений цегляний стовп.

PXL 20210404 103133346

Спочатку водій спробував втекти, але згодом його все таки доставили в лікарню для проведення медичної експертизи на стан алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Були повідомлення, що перед тим як сісти за кермо автомобіля, він вживав алкогольні напої в компанії.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Останнє редагування 05 квітня 2021, 01:21
0
репостів
0
репостів