Цієї ночі оборонці збили 36 "шахедів", працювала ППО й на Хмельниччині

Автор 25 жовтня 2024, 10:08
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

У ніч на 25 жовтня 2024 року (із 23.00 24 жовтня) противник атакував 63-ма ударними БпЛА типу «Shahed» та безпілотниками невстановленого типу із напрямків Орел, Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф.

Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Станом на 10.00 підтверджено збиття 36 ворожих БпЛА в Одеській, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Львівській, Рівненській та Полтавській областях. Більшість ворожих БпЛА збито на Одещині та Київщині.

Крім того, 16 російських безпілотників локаційно втрачено. Інформація уточнюється та оновлюється.

Повітряна тривога на Хмельниччині тривала з 01:42 до 06:58. Рухалися удрані БпЛА до нашого регіону через Житомирщину. "Шахеди" спочатку маневрували у Шепетівському, Хмельницькому районах, надалі продовжили рух у напрямку Тернопільщини та Рівненщини. Офіційних даних щодо наслідків атаки наразі від Хмельницької ОВА не надходило.

Відомо також, що дронами атакували Львівщину, Рівненщину та Миколаївщину. Даних про постраждалих наразі немає, інформують керівники ОВА. Крім того, рф здійснила атаку на Київ, де було знищено до 15 дронів. Уламки БпЛА знайшли у Дарницькому районі столиці.

 

0
репостів
0
репостів