Середа, 08 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні на брифінгу в Хмельницькій ОДА повідомили, що стан двох шепетівських хворих із діагнозом COVID-19 погіршився. Наразі за їх життя борються лікарі.

Чиновники Славутчини ніяк не хочуть змиритись із фактичною ліквідацією свого району. Як ми писали раніше, Мінрегіон вже розглядає кілька варіантів формування адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня у Хмельницькій області і в жодному з них немає Славутського району.

7 квітня до Шепетівки надійшла друга партія засобів індивідуального захисту (комбінезони, бахіли, рукавиці), які закуплені за кошти міського бюджету. На сьогодні між медичними установами міста відповідно до поданих заявок розподілено 350 перших комплектів. Решта 330 надійдуть до кінця тижня.

Через обмеження, у зв'язку з карантином, багато українців досі не можуть дістатися дому. Серед тих, хто нині не може повернутися з індонезійського острова Балі, є й житель Шепетівки.

Ми писали, як 20 березня у Шепетівці пограбували АЗС. І ось тепер до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Рівненської області, який обвинувачується у вчиненні цього кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів