У Шепетівці пограбували АЗС погрожуючи пістолетом

Автор 23 березня 2020, 14:40

Події мали місце в м. Шепетівка 20 березня близько 09.00 години на автозаправці Motto по вулиці Валі Котика. У приміщення зайшов чоловік і, погрожуючи оператору пістолетом, взяв з полиці пляшку горілки, пиво та цигарки.

30-річна жінка-оператор одразу натиснула «тривожну» кнопку поліції охорони. За кілька хвилин наряд вже був на місці події. Зловмисника затримали і одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Як з’ясували поліцейські, чоловік добирався з Хмельницького у Рівненську область. Перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 2,72 проміле, що більш ніж у 14 разів перевищує допустиму норму. Поліцейські вилучили у нього пневматичний пістолет, яким зловмисник погрожував оператору.

23032004

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 187 (Розбій) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів