Стан здоров'я двох шепетівчан із COVID-19 погіршився

Автор 08 квітня 2020, 17:14

Сьогодні на брифінгу в Хмельницькій ОДА повідомили, що стан двох шепетівських хворих із діагнозом COVID-19 погіршився. Наразі за їх життя борються лікарі.

Одного з пацієнтів підключили до апарата штучної вентиляції легень. Це чоловік, який перший із Шепетівки захворів на коронавірус. Він знаходиться у Шепетівській ЦРЛ.

Як ми зазначали раніше, через важкий перебіг хвороби та необхідність апаратного лікування, чоловіка не можуть транспортувати до інфекційної лікарні у Хмельницький. 

Погіршився і стан шепетівчанина, який перебуває у інфекційній лікарні Хмельницького. Мова йде про 75-річного чоловіка, якого транспортували до міста напередодні. Крім нього у родині - 4 хворих. Серед яких дитина.

За даними обласного оперативного штабу з ліквідації НС, наразі на Хмельниччині 15 людей з підтвердженим діагнозом COVID-19. Безпосередньо із Хмельницького є 7 інфікованих, ще 6 осіб із Шепетівки, по одному випадку зафіксовано у Хмельницькому та Волочиському районах.

Стан 8 хворих на COVID-19 медики оцінюють, як середньої тяжкості. Ще в чотирьох пацієнтів хвороба має легкий перебіг. Вони лікуються амбулаторно. Результати по першій захворілій на коронавірус із Хмельницького, поки не надійшли із столиці. Тому дівчина ще перебуває в інфекційній лікарні. За словами медиків, вона готова до виписки та почуває себе добре.

Також наразі є 7 підозр на COVID-19. По них відібрані матеріали та передані на дослідження до лабораторного центру. Поки результатів очікують.

Серед людей із підозрою на коронавірусну інфекцію - ще одна дитина із Шепетівки та один медпрацівник із Хмельницького району. 

Останнє редагування 08 квітня 2020, 17:24
0
репостів
0
репостів