У Шепетівці судитимуть жителя Рівненщини, який пограбував АЗС

Автор 08 квітня 2020, 13:29

Ми писали, як 20 березня у Шепетівці пограбували АЗС. І ось тепер до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Рівненської області, який обвинувачується у вчиненні цього кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 20.03.2020 обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та знаходячись поблизу автозаправної станції, зайшов у приміщення торгівельного залу, де у присутності покупців та працівників даного товариства дістав з кобури зброю – револьвер, призначений виключно для тренувальної та спортивної стрільби поза спеціальних приміщень та майданчиків, після чого умисно навів ствол даного револьверу на оператора, яка на той час знаходилася за касою.

Одразу після цього обвинувачений із використанням револьверу, погрожуючи застосувати фізичне насильство, яке є небезпечним для життя та здоров’я потерпілої, висловив вимогу передати йому з прилавків торгівельного залу АЗС алкогольні та тютюнові вироби.

Внаслідок розбою обвинувачений заволодів майном на загальну суму 105,41 грн.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 187 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох років до семи років.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 08 квітня 2020, 13:35
0
репостів
0
репостів