Розділ Бізнес

Борг ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» перед НАК «Нафтогаз Україна» досі не реструктуризовано

Автор 19 липня 2018, 20:30

18 липня заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олег Гуменний  провів засідання робочої групи щодо своєчасного початку та стабільного проходження опалювального сезону в місті Шепетівці. Робоча група створена за дорученням голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового під час його візиту у місто 10 липня цього року з метою вирішення питання із газопостачання Шепетівки у період майбутнього опалювального сезону.

Голова адміністрації дав два тижні ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» на укладання договору на реструктуризацію боргу перед НАК «Нафтогаз Україна», як основний на цей час шлях отримання номінацій на газ і забезпечення своєчасного початку опалювального сезону. Зі слів Олександра Пустовойта відповідні зустрічі та робота проводиться і наразі здійснюються пошуки поручителя.

Також присутні: начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Сергій Дашковський, заступник начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Руслана Білоус, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, начальник управління економічного розвитку міськвиконкому Олександр Гринь, інші посадовці міськвиконкому, генеральний  директор ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» Олександр Пустовойт, представники теплопостачального підприємства та ПАТ «Шепетівкагаз», обговорили питання погашення заборгованості населення, фізичних та юридичних осіб-підприємців, інших установ за спожиті послуги з теплопостачання. У ході засідання піднімалося й питання тарифоутворення і відшкодування теплопостачальному підприємству різниці в тарифах.

За результатами засідання робочої групи заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олег Гуменний наголосив ТОВ-у «Шепетівка Енергоінвест», що крайній термін вирішення питання по реструктуризації боргу — 30 липня цього року.

Хмельницька обласна державна адміністрація звернеться до Кабінету Міністрів України із клопотанням про відшкодування різниці в тарифах, яку заборгувала держава.

Міська рада, в свою чергу, має  спільно із ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» створити комісію по заслуховуванню боржників за спожиті послуги з теплопостачання.

Також ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» має подати Інвестиційну Програму для погодження на сесії міської ради та звернутися до Виконавчого комітету із обґрунтуванням необхідності перегляду існуючого тарифу на послуги з теплопостачання.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів