Чи розпочнеться опалювальний сезон в Шепетівці?
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Київські ділки розводять місто, ти розводиш містян байками про порвану дупу влади... ) І схоже це всіх влаштовує. А за мою дупу не переживай - для того, щоб вона була в теплі і комфорті, прийшлося добряче потрудитися. Зате тепер в мене індивідуальне опалення.О В Островський пише:
О так А ти хоч раз для різноманітності не пробував "відривати дупу від теплого насидженого місця"? Хто хто, а ти би вже мовчав.Дорогу осилить той, хто йде. А тут, схоже, ніхто не хоче відривати чиновницьку дупу від теплого насидженого місця.
Нашу владу багато за що можна критикувати, але в даному випадку вони дупу рвали як могли. Прослідкуй за хронікою, яку я кинув вище.
І коли такі диванні експерти як ти починають тут вчергове плакати, що хтось щось не зробив за них, то я просто дико ржу. Київські ділки вас як лохів розводять, а вони тут далі шукають виправдання своїй пасивності
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Хочеш сказати рішень не було? На суди не їздили? Комісії не збирали? А Енергоінвест тітушок наганяв так просто?розводиш містян байками про порвану дупу влади
ВІдомий байкар ти тут у нас, досі згадую твої брехні про прибирання Проспекту Миру, і це тільки те, де тебе за руку зловили.
У мене теж індивідуальне стоїть опалення, але як це міняє суті? Не хочеш чи не можеш зрозуміти, що ці десятки мільйонів розграбованих гривень могли би піти у розвиток міста, а не в кишені Енергоінвесту?
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
А до кого було звернення??О В Островський пише: Місцева влада може запитати лише за концесійні платежі. А от за газ має питати Нафтогаз та Генерально прокуратура.
І судячи із ситуації в Смілі, вони чекають доки борги перевалять за 100 млн грн.
Місцева ж прокуратура має взяти за яйка колишнього мера Антонюка, який самовільно виключив з договору пункт про оплату газу, попри рішення міської ради. Вже було звернення з цього приводу, у відповідь відписки.
І взагалі договір написаний бездарно, але він заключний і його змушені виконувати.
Плюс у нас суди самі знаєте які, спочатку вирішують одне, потім зненацька (ми всі знаєм чому) інше.
Коротше як не крути, основні важелі впливу зараз в Києві. І Мацола навряд чи чимсь допоможе, його футболять так само як і шепетівчан.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ну що панове? Початок такий самий як і того року, Нафтогаз не дає газ Енергоінвесту, поки ті не погасять хоча б 5 млн. грн боргу.
Енергоінвест бреше людям, що не дає тепло бо їм тариф не погодили.
Чекаєм нових викрутасів піарщиків, які будуть валити все на місцеву владу.
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Біля мене ще ремонтні роботи тривають, стоїть метрів 20 труб без ізоляції, енергоінвест в х** не дує.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Вимагаю проведення журналістського розслідування.
Люди повинні знати злодіїв в обличчя!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор