Чи розпочнеться опалювальний сезон в Шепетівці?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я сам вже умиваю руки, мені пофігу що там влада. Хочете щоб з кишені міста повиймали останні гроші і сидіти в холодних квартирах? - та будь ласка. Шукайте виправдання своїй байдужості та пасивності далі.Anykey пише: Що і потрібно було довести - якщо влада вмиває руки, то шо ж ти від людей хочеш?
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
То що ж робити овечкам, які думають дупою, розумнику?Шукайте виправдання своїй байдужості та пасивності далі
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
І будуть платити за обігрів підвальних приміщень, бо вся теплоізоляція там стара ,як і вссі будинки в місті, якщо канєшно вона на на тих трубах ще збереглася.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Ковдрою вкриватися треба , а труби іншими речами ізолюють.S пише: А що мішає ту теплоізоляцію на трубах відновити самим, а не ждати поки прийдуть з ЖЕКу? Грошенята то ВАШІ через труби на вітер йдуть. Чи ні в кого нема вдома якого старого одіяла, щоб трубу в підвалі закутати. А, ну да, ми ж в ЖЕК платим...
Ви часом не в одному з приватних жеків наших працюєте?
- Novaya
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
О В Островський пише: А що наводити? Вам минулі роки наводили, що це дало? З того часу окрім збільшення боргів нічого не змінилось.
Ні, шось не догоняю я цього...Згідно Вашої логіки - нам (тобто мешканцям міста) ВСІ наводили, наводили, а воно нічого не дало! А для чого в такому разі сидять і гріють свої дупи в мерії сотні клерків, на чолі з керівництвом, якщо "...це нічого не дало!"????
І приймати відповідні законні заходи, в разі порушення певних норм і законів, повинна ВЛАДА, а не мешканці міста, руками яких, як я зрозуміла, Ви хочете знести Енергоінвест. А раз питання з минулих років( з Ваших слів) залишилось, то, мабуть, напрашуються два виводи - або в діях Енергоінвесту немає нічого протизаконного і влада не в змозі це довести, або владу такий розклад задовольняє.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Чому так? Очевидно дехто в Києві має з того зиск і їм до дупи, що тут у маленькій Шепетівці коїться. На цей безлад просто закривають очі.
Коли люди раз зібрались на мітинг, то там заметушились, але коли побачили, що на цьому запал зник, то і там тихенько все притихло.
Словом, що я буду переповідати, ось тут прослідкуйте за останні роки shepetivka.com.ua/statti/suspilstvo/tag/...%B5%D1%81%D1%82.html.