Розділ Суспільство

Через борги ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" знову зірвано початок опалювального сезону

Автор 23 жовтня 2017, 19:50

Попри кардинальне зниження температури за вікном і оголошений початок опалювального сезону, в домівках шепетівчан досі зимно. Причина для нашого міста вже звична - борги ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" за спожитий газ.

У зв'язку з цим сьогодні освітяни провели нараду, на якій вирішили у школах, де немає індивідуальних котелень, скоротити уроки з 45 до 35 хвилин. Діти сидять в холодних класах у верхньому одязі.

Шепетівчани ж цілий день обривають телефони теплопостачального підприємства, найчастіше там просто не беруть слухавки. Але тим кому вдалося додзвонитися, розповідають що тепло не подають, бо їм міська влада не затвердила новий тариф.

Пояснення, м'яко кажучи, обурливе, тому що це не може бути причиною неподання теплопостачання, адже є діючий тариф. Та і це більше виглядає відмовкою у світлі інформації, яку повідомили у НАК "Нафтогаз" - ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" не отримає газу поки не погасить хоча б 5 млн. грн заборгованості із загальної суми 57 159 463,85 грн. 

І якщо 2 роки тому ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" просто зірвали пломби і почали самовільно забирати газ, то цього року такий номер не пройде, тому що навчені гірким досвідом газівники перекрили газопостачання на території газопостачального підприємства, а не теплопостачальників.

Останнє редагування 24 жовтня 2017, 23:51
0
репостів
0
репостів