Акція протесту
- LuK
- Адміністратор
Цитую підслухане в Шепетівці :Dentist пише: А Маслій і не член ВО Свободи, і не родичка когось з партійців і не родичка самого Полодюка))) звідки ж ноги ростуть?
Від Одуда , то його протеже , він ше при Малькіну намагався її просунути директором, тоді не вийшло
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
- LuK
- Адміністратор
Процитувала людину , яка ( на мою думку ) в курсі і плітками не займається.
І якщо по темі, думаю перш за все потрібно у цьому питанні враховувати думку колективу. А батьки і діти то вже таке) прийшли , провчились та пішли...( ви вже мене вибачайте)))
Думка Коллективу в першу чергу!
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
Давайте представим: вот не школа это, а например ЖЕК. Главный инженер хочет занять место уволенного директора. Дворников и водителей обзванивают по домам, выганяют из отпуска вместо отдыха идти на пикетирование мера. Отказаться они не могут - потому как зависят от начальника.
Моё личное мнение: Рафиковну после всего этого назначать директором нельзя.
По процедуре кандидатуру Маслий подало управление освиты, мер только утверждает. Почему это стадо овец не погнали пикетировать управление освиты?
- maryna_more
- Новачок
- Дописи: 17
- Подяка отримана: 1
Бо вас Марія Петрівка не подавало управління освіти. Ви дивним чином з'явилися прекрасне створіння з дивними бровами. Мер вас подав!
- maryna_more
- Новачок
- Дописи: 17
- Подяка отримана: 1
- Відвідувач
Шановно Шепетівчанко ! Називати кого б не було "овцами" щонайменше не етично. І якби ви володіли інформацією, то знали, що на 17:30 28 серпня було організовано збори колективу, куди з'явилося 54 члени колективу, про що засвідчує протокол і відеозапис. 46 з них проголосувало за кандидатуру Галини Рафіківни для участі в конкурсі на посаду директора школи. І повірте, ніхто нікого не ганяє. І якби всі були такими "овцами", як ці вчителі, які хочуть бути почутими, то жили б Ви, культурна моя, краще і якісніше.
А "овцы" сидять по куткам і жують, що їм дають.
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Інформацію я вже доводив і цифри з датами називав.... Їх тупо не бачать і продовжують зіскакувати наАнонімність пише: .... І якби ви володіли інформацією, то знали, що на 17:30 28 серпня було організовано збори колективу, куди з'явилося 54 члени колективу, про що засвідчує протокол і відеозапис. 46 з них проголосувало за кандидатуру Галини Рафіківни.......