Акція протесту
- Відвідувач
Спостерігач: виступайте передавачем Ви, бо я так розумію, що буваєте дуже часто в ЗОШ №1. Передасте Маслій, що знання багатьох мов розвиває мозок людини!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Ти серйозно не розумієш чи з принципу прикалуєшся?KrOt пише: а ця людина не працювала там,чи ви не дивились відео,там чітко сказано,що людина допрацювала до зауча і пішла на підвищення.
- Відвідувач
Мене цим ви не здивуєте. Вже видно, як ви працюєтеОстровський О.В. пише: А ну да, можна подумати те що був не 33 канал, а ПЦ, дуже сильно змінило реальний стан речей Ще раз попереджаю як модератор, якщо ви не будете писати під одним ніком, більше я вашу пости не публікуватиму.
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Давно видно як ви працюєте. Як я і попереджав: одна людина - один акаунт, все інше публікуватись не буде. Видимість більшості ліпше доводьте присутністю на мітингах, а не публікацією тут постім під різними іменами. А то щось на відео не більше 30 чоловік, а тут ви розповідаєте мало не про сотні людей.Мене цим ви не здивуєте. Вже видно, як ви працюєте
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
Та хоч китайською. Чи молдовською...З учнями вони якою мовою спілкуються?Спостерігач пише: Не раз чув, як у школі № 1 багато вчительок між собою спілкуються виключно російською мовою. А тут - чомусь всі українською пишуть... Дивно...
- Відвідувач
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
Коли знімали Можейко, щось не сильно школа №1 проявляла не байдужість. Але зараз працює ліцей добре і нічого страшного не сталось.Антоніна пише: Модератор зауважує, що мало людей на мітинзі. Звичайно, вибрано чудовий момент для призначення нового директора. Літо-відпустки. А ще , на жаль , дуже багато байдужих людей. Я спілкувалася з окремими вчителями , які не взяли участі в акції. Чого варта іх громадянська і суспільна позиція , якщо заявляють :" Мені все одно." Пригадалися слова Бруно Ясенського:"Не бійся ворогів-у гіршому випадку вони можуть вбити, не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити.Бійся байдужих,вони і не вб'ють,і не зрадять,але з їхньої мовчазної згоди існують зрада і вбивство." Радує те, що небайдужих більше. Хочеться вірити у те, що ті, від кого все ж залежить вирішення проблеми, знайдуть правильний вихід із ситуації. Адже важливо, щоб у людей не було гіркого осадку в душі від думки, що нічого від нас не залежить. Це породить ще більше байдужих людей.
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Антоніна пише: Я спілкувалася з окремими вчителями , які не взяли участі в акції. Чого варта іх громадянська і суспільна позиція , якщо заявляють :" Мені все одно."
Вибачте, а якщо їм дійсно все одно? Чи акція діло не добровольне?