Акція протесту
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- zeitgenosse
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
- Відвідувач
Вы почитайте, что пишут на этом сайте, который ведет одна из учительниц ЗОШ №1.
"Полодюк... продає посаду директора ЗОШ№1", "Миша і Люда... клоуни…"
И эти люди говорят нам про мораль?
)))
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
І знову таки - неправда. Яке в декого з дописувачів дивне поняття про словосполучення "більша частина")))))))))батько пише: З цим мітингом все стало коли я побачив самих великих активістів. Більшість це батьки учнів випускних класів. Вже все порішали з Рафіковною а оказалось зря.
- Відвідувач
Про мораль вам сказал очень четко представитель власти,что мораль у каждого своя,тем самым расставил все точки над Ї. В первой школе меня учили,очень порядочные педагоги,так вот именно там стало понятно,есть моральные принципы и они едины для всех. И это понятно всем ,кто живет по моральным принципам,а не делает подлость, прикрываясь всякими "надидеями".Ганьба пише: Боже, какое дерьмо повылезало!!!
Вы почитайте, что пишут на этом сайте, который ведет одна из учительниц ЗОШ №1.
"Полодюк... продає посаду директора ЗОШ№1", "Миша і Люда... клоуни…"
И эти люди говорят нам про мораль?
)))
- Патлатий
- Новачок
- Дописи: 12
- Подяка отримана: 2
" В Трьох напрямках "(це тепер по ВАШОМУ ТЕКСТУ):
Про якості... Законнності і демократичності-Як правильно сказала Галина Рафіківна: "С казуистикой у Вас всё впорядке"........а чого " За Вашим призначенням", якщо призначає Відділ освіти, а Ви тільки погоджуєте?...далі по тексту...
Ми не ГРУПИ, ми ГРОМАДА, яка ВАС обирала....
" Особисті якості керівника"-я не говорю від когось,дуже добре пам"ятаю, як ми всі, наш 8-А клас тупими були....і про дівчину, якій Маслій ляпаса дала, так само пам"ятаю. Ми рік її терпіли, і навіть зараз, говорячи із своїми однокласниками, ...да слово скажи про Маслій,згадують, про оце хамство.
...я навіть готувалася далі, по Вашому виступу, ШАНОВНИЙ ГОЛОВЕ, ЯКОГО МИ ОБИРАЛИ(по пуктам Вам відповідь писала)....але чесно,....Ви так свій авторитет підірвали.....((((Хай ми будемо ким завгодно(по Вашим словам і по словам тих, хто за гроші тут Вас піарить),....але настільки оце все лайно вже надоїло!Ви думаєте, ми вас не бачили в четверг,коли " мирною ходою" йшли до вашого будинку?Бачили....але так ВАШОЇ совісті і не хватило, на зустріч з нами, які Вас обирали!!!((((Гидко,бридко, і взагалі душа щимить,що ось за таких(після " РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ") Ми ГРОМАДА, зробили всій вибір....вибачайте, але це " ГАНЬБА!!!!!"
Я не філолог, але навіть мені ріже око така величезна кількість граматичних помилок. Таких "грамотних" вчителів на гарматний постріл не можна до дітей підпускати. І правильно робить міський голова, що підсилює слабенький педагогічний колектив кваліфікованими траулинськими кадрами.
- Helga
- Новачок
- Дописи: 14
- Подяка отримана: 1
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
А вообще я так понял вся суть сводится к тому, что какая то часть коллектива не знает чего ожидать от нового директора, а Рафиковна типа уже своя и можно порешать. Перестану уважать Полодюка, если прогнется под эти "визги"
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318