Акція протесту
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
А коли працювала Можейко, в ліцеї було дуже погано і дуже страшно ? І саме за її зняли ?Коли знімали Можейко, щось не сильно школа №1 проявляла не байдужість. Але зараз працює ліцей добре і нічого страшного не сталось.
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А ну звичайно ігри престолів значно важливіші за навчальний процес. Цією відповіддю ви показали ваші справжні інтереси, далі продовжувати немає сенсу.Призначати директора, варто було під час навчального року, або в черні чи вже після 15 серпня
Слухайте, людина 10 років пропрацювала в першій школі, її добре знає весь колектив. Цього замало? Чи треба було призначати когось пов'язаного із скандалом навколо Молявчика?А щодо зауваження дописувача про ліцей і небайдужість , то директора ліцею вибрали з ліцею. Гарбарець не Маслій.
Які бесіди? З ким конкретно? На яку тематику? Розповідайте детально, бо поки що це більше схоже на ваш типовий плач "всі бояться" "узурпація влади!" і тд.Маслій проводить індивідуальні бесіди з працівниками школи не перший крок до недемократичного керування?
Я вчився в ліцею з першого по останній клас і так я можу сказати, що було погано! Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Не бачу сенсу тут детально розписувати, почитай відповідну тему.А коли працювала Можейко, в ліцеї було дуже погано і дуже страшно ? І саме за її зняли ?
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Кому погано ? Тобі?Я вчився в ліцею з першого по останній клас і так я можу сказати, що було погано!
А цим і зараз добре, чи не так ?Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців.
- Відвідувач
- Відвідувач
Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Давно слідкую за психологічними особливостями поведінки Островського на сайті,тепер зрозуміло,що його агресія- результат психологічної травми отриманої під час навчання у ліцеї( Шановні педагоги ліцея- ви травмуєте дітей! Розвиваючи в них комплекси меншовартості й як результат відсутність поваги до їнших,злоба,зневіра(
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А ще я мешканець цього міста та людина, яка вивчає питання дещо глибше за простих обивателів.Ви вчилися в ліцеї, і напевно успішно вчилися у вузі , тому напевно знаєте, що означає слово «модератор»? Посередник, арбітр…. Детальніше можете подивитись у словнику. А ви –молода, розумна людина агрессивно відстоюєте одну сторону.
Записали мене по ту сторону барикад саме Ви, я тут зараз не відстоюю нічию сторону, я просто не люблю коли маніпулюють інформацією і намагаються біле видати за чорне та навпаки.
Ви певно здивуєтесь, але я особисто знайомий з Галиною Рафіковною та не знайомий з Маслій. Нічого поганого не можу сказати про жодну з цих жінок. Але разом з тим для мене очевидно, що цей конфлікт нагнітається штучно, аргументованих причин для цього бунту немає. Тим більше, що виступає проти Маслій менша частина колективу школи. І не потрібно тут розповідати казок про залякування. А прикриватись батьками та тим більше дітьми ницо і не гідно, так само як і ображати анонімно тут людей на форумі.
Для мене є очевидним, що розгортається боротьба за посади, а не за справедливість. Ви ж досі так і не змогли назвати об'єктивних причин чому Маслій не може обіймати посаду директора.
Контракт підписано всього на 2 роки, відпрацює людина, а тоді вже будете аргументовано доводити чому вона не може очолювати школу. Для чого зараз цей театр?
Сказав анонім, який давно за мною слідкує, пише негативні пости, а мене звинувачує у агресії. Вам дійсно нічим зайнятись?Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Давно слідкую за психологічними особливостями поведінки Островського на сайті,тепер зрозуміло,що його агресія- результат психологічної травми отриманої під час навчання у ліцеї( Шановні педагоги ліцея- ви травмуєте дітей! Розвиваючи в них комплекси меншовартості й як результат відсутність поваги до їнших,злоба,зневіра(
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Неправда, і сьогоднішні події це довели. А якщо дуже поспішити, то якраз зараз ця "менша частина" засідає в міськраді, можна застати, побачити на свої очі та порахувати.Островський О.В. пише: Тим більше, що виступає проти Маслій менша частина колективу школи.
- Відвідувач
Коли він балатувався на посаду мера, то говорив наступне:" головне - благополуччя кожного мешканця міста, ЛЮДСЬКЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЗВЕРНЕНЬ МЕШКАНЦІВ та беззастережне дотримання усіма принципів правопорядку та законності."(shepetivka.com.ua/forum/showthread.php?t=3760)
Пан мер знехтував всім, що обіцяв!
А Вашим словам, Маслій М.П., мало віриться, коли Ви говорите про те, що колектив зрадів, коли Ви прийшли.Бо я так розумію, що більша частина колективу у відпустках і не перебувають на роботі. Чомусь на відео, яке нам залив модератор, крім прибиральниць (які зраділи, що їх знімають на камеру) нікого і не видно!