Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну от чим ти зараз не базарна баба?Я думаю чого це на днях пішла інфа, що Полодюк 1 лям гривень замутив
Видно із "субвенцій"
Чи про Антонюка треба було казати, а про нинішніх - зась? Що за подвійні стандарти?Для прикладу взяти того ж Антонюка, крав і не ховався, але мало хто казав в йому в очі, яке воно мудило
Так чи ні?Пристосуванство і страх, ось що веде наше місто і країну до краху.
Михайло Ворончук пише: Я думаю чого це на днях пішла інфа, що Полодюк 1 лям гривень замутив
Видно із "субвенцій"
Да ну? Ти що? Перевірка фактів, то лише для таких зануд як ми. У МІши всі крадуть і завжди, навіть ми з тобою.А, может, конкуренты помоями обливают?) Эту инфу ж проверить как-то можно перед постингом?)
Давай не будемо. Чого варті лише списки ПР з сусіднього топіка. Хто там шо перевіряв? Де вони взялися взагалі ? Чи може виставиш перевірені списки якоїсь альтернативної політичної сили?Перевірка фактів, то лише для таких зануд як ми
Я просто то все веду до того, що приналежність до партії не має бути секретною інформацією. І такі списки мають бути обов'язково оприлюднені.
Ну от ти й попалився... Я жодних прізвищ не згадував, як і назв політичних сил. А моє відношення до Полодюка як особистості цілком нормальне, раніше я вже писав про це. Але якщо ти вже почав, перефразую запитання: Свобода готова виставити особисті дані членів своєї партії ? Чи може сила громад ? Чи може хтось сам складе такі "списки", викладайте на форум, тут все одно ніхто нічого не перевіряє. Проканало один раз, проканає й другий.Островський О.В. пише: Я от не можу зрозуміти, чому така ненависть до Полодюка? Сила громад чутки запускає?
Може й так. Тільки Антонюка, по-моєму, теж далеко не соратники обливали помиями, і жоден факт так і не підтверджений до цих пір. Але нічо - це ж не заважає всім вважати екс-мера злодієм? Чому у цьому випадку має бути по-іншому? Правила ж одні для всіх, нє?А, может, конкуренты помоями обливают?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua