- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Міський бюджет отримав субвенцій більш, ніж на три мільйони
Міський бюджет отримав субвенцій більш, ніж на три мільйони
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Навіть в мислях такого не булоDentist пише:
То спочатку трохи за його церковний гурток погнали, тепер він у відповідь)Островський О.В. пише: А взагалі дивіться як вміло Мішаня закинув гівенця на вентилятор.
Не мстіться самі, улюблені, але дайте місце гніву Божому, бо написано: «Мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь» (Римлян 12:19).
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dentist
- Адміністратор
Офіційного представники свободи може й треба було б, але як це ти бачиш, описувати ситуацію загальними фразами, чи описувати кожен крок членів партії?
- Anykey
- Платиновий учасник
От бачиш, хто шукає, той не блудить. Однозначно - респект. До речі, було б добре, щоб подібні кроки зробили всі політичні партії, представлені на шепетівщині.Сьогодні цікавився списками, повідомили що скоро будуть надруковані в місцевій газеті.
Достатньо того, щоб на форумі були зареєстровані офіційні представники партії. А форма діалогу з часом сама складеться. Головне - ми будемо знати, що це офіційна точка зору партії. І це зразу забере купу кривотолків, визвану коментарями анонімних захисників партії, або коментарями її "офіційного адвоката" на громадських засадах. Ця пропозиція, до речі, також стосується всіх політичних партій.Офіційного представники свободи може й треба було б, але як це ти бачиш, описувати ситуацію загальними фразами, чи описувати кожен крок членів партії?
- Dentist
- Адміністратор
Загалом, думаю, не секрет якщо з часом мені попаде до рук весь список і я сам викладу тут по округах.
- Anykey
- Платиновий учасник
То все таки, крім тебе більше нікого не буде ?Ну дивись, я можу висловлювати точку зору лише як партійна особа, але не від партії.
- Dentist
- Адміністратор
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Островський О.В., а чого ти завжди виступаєш адвокатом свободи, хоча ніякого відношення до неї не маєш ?
Сам не знаю, очевидно тому що на неї тут чомусь найбільше нападок, при чому необгрунтованих.
А чому відразу не сказати що маєш,так-би мовити,другорядне відношення до Свободи?Адже твоя мати являється членом ВО Свобода.Нічого поганого в цьому немає,але пояснює твою позицію по відношенню до Свободи та її політичних конкурентів.
З.І.І в кого в кого,а в тебе найбільші можливості дістати списки місцевих Свободівців.Та чи є бажання?
- Dentist
- Адміністратор
Його мати не є членом Свободи, інфа 100%.praporschik пише:
А чому відразу не сказати що маєш,так-би мовити,другорядне відношення до Свободи?Адже твоя мати являється членом ВО Свобода.Островський О.В., а чого ти завжди виступаєш адвокатом свободи, хоча ніякого відношення до неї не маєш ?
Сам не знаю, очевидно тому що на неї тут чомусь найбільше нападок, при чому необгрунтованих.
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Міський бюджет отримав субвенцій більш, ніж на три мільйони