- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Міський бюджет отримав субвенцій більш, ніж на три мільйони
Міський бюджет отримав субвенцій більш, ніж на три мільйони
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Опа... То це значить їх тут гнидами та мудаками обзивають? Я виходить щось попутав...Островський О.В. пише: Сам не знаю, очевидно тому що на неї тут чомусь найбільше нападок, при чому необгрунтованих
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ох і любиш ти повиривати фрази з контексту, я казав про пристосуванців і мудаків, а не "гнид і мудаків"Некремлебот пише:
Опа... То це значить їх тут гнидами та мудаками обзивають? Я виходить щось попутав...Островський О.В. пише: Сам не знаю, очевидно тому що на неї тут чомусь найбільше нападок, при чому необгрунтованих
Ти правильно помітивЯ так помітив усі теми скоро будуть зводитися до "Свободи"
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
А ти-то особисто тут при чому? Та кажи ти собі про що завгодно, але на форумі ти не один. І говориш теж не один. Чи тобі цитати з "гнидами" та "курвами" привести, щоб ти помітив нападки на другі партії (звичайно, дуже обгрунтовані. У вас же є купа документів та доказів.. хоча до цих пір були тільки списки, все інше "ми і так знаємо і не будем тратити свій дорогоцінний час на дискусії")?Островський О.В. пише: Ох і любиш ти повиривати фрази з контексту, я казав про пристосуванців і мудаків, а не "гнид і мудаків"
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Тому що я перший підняв це питання. Ну якщо не причому, то звиняйтеА ти-то особисто тут при чому?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Та прям-таки перший...Островський О.В. пише:
Тому що я перший підняв це питання. Ну якщо не причому, то звиняйтеА ти-то особисто тут при чому?
Я казав взагалі про нападки, а не тільки про твої вислови.
- Dentist
- Адміністратор
1. Навіщо викладати списки свободі самим, це є якась вимога, прохання чи просто щоб було про що на форумі написати?Anykey пише:
В тому й справа, що бояться. Інакше списки вже давно були б на форумі. При чому, якби їх виложили саме свободівці, це було б чесно, прозоро і не порушило б жодного закону. До речі, не знаю жодного зареєстрованого свободівця на форумі. Агов, ви тут є ?мабуть члени Свободи не бояться, що їх списки викладуть на форумі
2. Якщо цікавить їх списки особисто, можу підказати куди за ними звернутись, а чи їх дадуть чи ні, не знаю.
3. Я є прихильником Свободи не один рік, можна сказати член партії, це щось міняє?
- Dentist
- Адміністратор
То спочатку трохи за його церковний гурток погнали, тепер він у відповідь)Островський О.В. пише: А взагалі дивіться як вміло Мішаня закинув гівенця на вентилятор.
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Міський бюджет отримав субвенцій більш, ніж на три мільйони