Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Та неважливо. Запитання лишається відкритим: Свобода готова виставити особисті дані членів своєї партії ?Островський О.В. пише: В чому я спалився то?
Ну в ПР (вірніше, в людей, яких силою туди загнали, а багатьох взагалі навіть до відома не поставили) ти ж не запитував дозволу ?Островський О.В. пише: А чого ти про це питаєш мене? Запитай у Свободи
Звичайно, то неправда. Бо якби ти дуже захотів, то список знайшовся би. Але навіть в тому випадку ти його не виклав би. Бо ніззя. Каста недоторканих. Табу...Островський О.В. пише: Чувак, якби у мене був список членыв Свободи, то я виклав би без проблем.
В полку базарних баб прібило...Звичайно, то неправда. Бо якби ти дуже захотів, то список знайшовся би. Але навіть в тому випадку ти його не виклав би. Бо ніззя. Каста недоторканих. Табу
-твій стандартний метод спригнути з теми. Придумав би шось нове вже...В полку базарних баб прібило
Не не метод спригнути, це метод зекономити свій час. Не бачу сенсу щось пояснювати людям, які не думають, а будують карткові будиночки.-твій стандартний метод спригнути з теми. Придумав би шось нове вже...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua