ЗG Kyivstar Тепер в Шепетівці
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Не потрібно все міряти по собі і інтертелекому. Міряються в сусідній гілці ))). Так, абстрактно - інтер найкращий (за тарифами і інтернетом) оператор. Але якщо в мене в телефонній книзі 200 абонентів, з них 190 - на КС, я маю думати і про них. Як часто вони будуть мені дзвонити по 0,60-1 грн. за хвилину , при тому що в КС безліміт? Чи, можливо, мені краще "відбиватися" і передзвонювати, бо в мене ж 150 хв. на інших операторів? Телефон - це засіб спілкування. І кожен вибирає зручніший для себе і свого оточення.Островський О.В. пише: У них своя секта Це як діти у яких поза вконтактика немає інтернету, так і тут поза КС немає інших операторів
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Так само лише з родним виключенням, далі іде безлім на швидкості 128 кб/с, а не 32 як на КС,І уточнечнення по інтернету: в КС тих 500, чи ти 1500 М даються на 3G, після їх використання - безлім на швидкостя до 32к. В інтері так само ?
Ну от всі так думають один про одного, що не можуть злізти з КС, я ж кажу секта Мені це нагадує домайданні події, коли народ нагибали, а вони у відповідь "шо ж я можу зробити".Так, абстрактно - інтер найкращий (за тарифами і інтернетом) оператор. Але якщо в мене в телефонній книзі 200 абонентів, з них 190 - на КС, я маю думати і про них.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Залізна логіка - коли в "месії" закінчуються аргументи, спочатку обізвати всіх, а потім спригнути з теми.Ну от всі так думають один про одного, що не можуть злізти з КС, я ж кажу секта Мені це нагадує домайданні події, коли народ нагибали, а вони у відповідь "шо ж я можу зробити".
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
а я тобі дав свої звонки, та попросив найти мені альтернативу. Ти ж на це "гордо" промовчав. Начав мені росповідати що я не туди звоню, та вообще я сам не правильний. Я сам знаю що КС не дешевий, але альтернативи, на данний момент за ці гроші саме для мене не існує. Можешь заперечити, заперечь ссилкою на тариф (пускай навіть архівний). А не можешь, так припини нести охінею, про секту та інше. Кст і такий як я не один. Ти телефоном розмовляєшь, а є люди які ним працюють.Островський О.В. пише: Нікого не обзивав і нікуди не спригую. Я вже 100 раз писав, сидіть на своєму КС скільки завдгодно, але не треба тут доводити, що це вигідний оператор.
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Allisa
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
Не слушай эту рекламную туфту. Раньше тоже писали что все вышки у нас модернизованные под 3ж, только рубильник включить. А по факту второй год не могут запустить 3ж по всей стране. Там есть куча нюансов. Как они могут модернизованными быть когда еще никто не знает на какой частоте 4ж будет. Антенна вещь не совсем универсальная. Да и в настройки самого сайта нужно будует вносить кучу изменений. Кроме того если частота будет 2600 (как вроде говорят будет с начала) базовых станций для нормальной роботы нужно будет раза в 2 больше (если не больше).О В Островський пише: Вишки вже і так потроху модернізували від лте, навіть у нас в Шепетівці.