ЗG Kyivstar Тепер в Шепетівці
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
вы теоретик судя по всему, а у меня двухстандартный смарт от Моторолы. И на практике две сети не отличаются. Если конечно качество покрытия сопостовимо.Островський О.В. пише:
Отут ти сильно помиляєшся, мережа має значення, але при однаковій мережі, все одно CDMA менше садить батарею. Такий вже принцип роботи, для жсм потрібна більша потужність передачі.Юрий пише: Островський О.В. Він садить батарею не більше і не менше ніж нет від КС. Садить батарею саме ще не розбудована мережа. Телефону приходться частіше пригати з БС на БС та збільшувати потужність передачика. Що садить батарею. Коли мережу розбудують такого не буде. Я в Вінниці був пару днів в центрі, так скажу одне, 3ж садить батарею меньше ніж старий жсм.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
меньшее энергопотребление устройства связи – мощность сигнала в сети CDMA меньше, по сравнению с GSM и линейно зависит от расстояния до базовой станции. Это влияет и на безопасность, так как сигнал меньшей мощности тяжелее зафиксировать
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
тобі голос чи тільки інтернет?Dred пише: Олександре, покажіть мені адекватні тарифи на інтері?
- Dred
- Платиновий учасник
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Дзвінки в мережі Інтертелеком та на місцеві номери Безліміт
Дзвінки на мобільних операторів і міські номери по Україні 150 хв/місяць
3G інтернет 2000 МБ/міс + є додаткові інтернет пакети
А тим хто тіки підключається то дають 30 гіг на 100 днів. ще 200 хвилин на всіх операторів та бонус - 51 грн.
- Dred
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор